•  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 23940 20841

Αναστολή του “4ου Run in Lagadas”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γ.Σ. Λαγκαδά και η Οργανωτική Επιτροπή του “4ου Run in Lagadas” που περιλαμβάνει τον αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10χλμ με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» και δυο παράλληλους αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 1χλμ ανακοινώνουν την αναστολή τέλεσης της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Λαγκαδά παρά την επιθυμία του για τη συνέχιση των αγώνων διαπίστωσε ομόφωνα ότι δυστυχώς, οι διαμορφωθείσες αυτή τη στιγμή συνθήκες κυρίως με την έλλειψη επαρκών οικονομικών πόρων αλλά και η ταυτόχρονη ημερολογιακά διοργάνωση άλλων μεγάλων αθλητικών δράσεων στην ευρύτερη περιοχή, αποτελούν ιδιαίτερα σοβαρούς ανασταλτικούς παράγοντες για την επιτυχή τέλεση των αγώνων διασφαλίζοντας παράλληλα τόσο τις υψηλές οργανωτικές τους προδιαγραφές όσο και την εύρυθμη λειτουργία του ΓΣ Λαγκαδά για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για μια ακόμη φορά όλους τους συντελεστές και φορείς συνδιοργάνωσης των 3 επιτυχημένων προηγούμενων εκδηλώσεων καθώς και τους πολυπληθείς μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας που μοιράστηκαν τη χαρά της συμμετοχής και της άθλησης.

Δεσμευόμαστε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά πιστός διαχρονικά στο ραντεβού του με την αθλητική ιστορία του τόπου, θα επανεξετάσει τη δυνατότητα τέλεσης του Run in Lagadas το 2020, προτείνοντας πάντα αθλητικές δράσεις με την αξιοπιστία που τον χαρακτηρίζει για την υψηλού επιπέδου παρουσία του στα δρώμενα του κλασικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ