•  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 23940 20841

Συνέντευξη Τύπου για το 10άρι του Λαγκαδά

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) το “2ο Run in Lagadas” που περιλαμβάνει τον αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10km. με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο παράλληλοι αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 1χλμ.

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του 2ου Run in Lagadas στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Λαγκαδά κ. Νικόλαος Κουτλιάνος παρουσίασε τους χορηγούς του Run in Lagadas και το οργανωτικό πλαίσιο των αγώνων προσκαλώντας όλους, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και ελεύθερα ασκούμενους να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη γιορτή του αθλητισμού.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας για θέματα αθλητισμού κ. Βασίλειος Ανατολίτης ανέφερε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει κάθε δράση που συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και υποστήριξε ότι οι αγώνες αυτοί που διενεργούνται φέτος για 2η φορά στον Λαγκαδά εξελίσσονται πλέον σε θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής αποφέροντας σημαντικά οφέλη και για την τοπική κοινωνία.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά κ. Αναστάσιος Τομπούλης ευχαρίστησε τον Δήμο Λαγκαδά για την καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίηση των αγώνων και δήλωσε πως η ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή διοργάνωση του 1ου Run in Lagadas προδικάζει τη μεγάλη επιτυχία του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής και αναφέρθηκε στη διαχρονικά σημαντική συμβολή του ΓΣ Λαγκαδά στο δρομικό κίνημα και την αθλητική ιστορία του τόπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες και περσινοί νικητές, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και υποστηρικτών του αγώνα, εκπρόσωποι των χορηγών κ.α.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ