•  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 23940 20841

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ RUN IN LAGADAS

Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που απαγορεύει αγώνες δρόμου με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες και εργαζόμενους στο σύνολο κάθε διοργάνωσης εκτός Σταδίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά ανακοινώνει τη ματαίωση της διοργάνωσης των αγώνων αντοχής 1 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ Run in Lagadas “Το 10άρι του Λαγκαδά” 2020.


Η ματαίωση του 4ου Run in Lagadas για το 2020 είναι μία πραγματικά δυσάρεστη απόφαση, που γνωρίζουμε ότι στενοχωρεί τους δρομείς και εθελοντές της διοργάνωσης. Προέχει όμως και αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας η προστασία της δημόσιας υγείας.

Αναστολή του “4ου Run in Lagadas”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γ.Σ. Λαγκαδά και η Οργανωτική Επιτροπή του “4ου Run in Lagadas” που περιλαμβάνει τον αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10χλμ με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» και δυο παράλληλους αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 1χλμ ανακοινώνουν την αναστολή τέλεσης της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Λαγκαδά παρά την επιθυμία του για τη συνέχιση των αγώνων διαπίστωσε ομόφωνα ότι δυστυχώς, οι διαμορφωθείσες αυτή τη στιγμή συνθήκες κυρίως με την έλλειψη επαρκών οικονομικών πόρων αλλά και η ταυτόχρονη ημερολογιακά διοργάνωση άλλων μεγάλων αθλητικών δράσεων στην ευρύτερη περιοχή, αποτελούν ιδιαίτερα σοβαρούς ανασταλτικούς παράγοντες για την επιτυχή τέλεση των αγώνων διασφαλίζοντας παράλληλα τόσο τις υψηλές οργανωτικές τους προδιαγραφές όσο και την εύρυθμη λειτουργία του ΓΣ Λαγκαδά για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για μια ακόμη φορά όλους τους συντελεστές και φορείς συνδιοργάνωσης των 3 επιτυχημένων προηγούμενων εκδηλώσεων καθώς και τους πολυπληθείς μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας που μοιράστηκαν τη χαρά της συμμετοχής και της άθλησης.

Δεσμευόμαστε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά πιστός διαχρονικά στο ραντεβού του με την αθλητική ιστορία του τόπου, θα επανεξετάσει τη δυνατότητα τέλεσης του Run in Lagadas το 2020, προτείνοντας πάντα αθλητικές δράσεις με την αξιοπιστία που τον χαρακτηρίζει για την υψηλού επιπέδου παρουσία του στα δρώμενα του κλασικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΗΣ “Run In Lagadas” “Το 10άρι του Λαγκαδά” 2018

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά οι αγώνες πόλης με την επωνυμία “Run in Lagadas – Το 10άρι του Λαγκαδά”.

 Οι αγώνες που εντάσσονται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα ελευθέρια της πόλης του Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου σε διοργάνωση του Δήμου Λαγκαδά και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά, με την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Περισσότεροι από 1200 δρομείς από όλο τον Δήμο Λαγκαδά αλλά και πολλές περιοχές της Ελλάδας, ηλικίας από 6 μηνών έως 82 ετών, γέμισαν τους δρόμους της πόλης λαμβάνοντας μέρος στα αγωνίσματα των 10km “Το 10άρι του Λαγκαδά”, των 5km και 1000 μέτρων.

Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο αγώνας του 1 Km, στον οποίο έλαβαν μέρος εκατοντάδες μικροί δρομείς, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι του Λαγκαδά και φίλοι του αθλητισμού ενώ τους τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος έλαβε και μέρος, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλίδου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, επίσημοι χορηγοί του αγώνα, τεχνικοί σύμβουλοι και επίσημοι κριτές του ΣΕΓΑΣ κ.α.

Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για το Δήμο και την πόλη του Λαγκαδά. Το Run in Lagadas είναι μια αφορμή για να επαναφέρουμε στη μνήμη μας ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως η απελευθέρωση του Λαγκαδά το 1912 και το 1944 αλλά και ένας αγώνας που δείχνει πως η πόλη του Λαγκαδά έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αθλητικές δράσεις στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου”, δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης.

Για τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα των αγώνων των 5km και 10km, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο των αγώνων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.runinlagadas.gr

 

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του 3ου Run in Lagadas

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) το “3ο Run in Lagadas” που περιλαμβάνει τον αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10χλμ με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο παράλληλοι αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 1χλμ.


Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του 3ου Run in Lagadas στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά.

Περισσότερα...

Run in Lagadas 2018

Το Run in Lagadas - o αγώνας που αγκαλιάστηκε από όλους τους Λαγκαδιανούς φιλοδοξεί για τρίτη χρονιά να κάνει γνωστό τον Λαγκαδά και την ιστορία του προβάλλοντας τις αξίες της άθλησης και του αγωνιστικού αθλητισμού. Διεξάγεται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Λαγκαδά σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) και περιλαμβάνει τον αγώνα 10km με την επωνυμία ¨το 10άρι του Λαγκαδά¨ και τον αγώνα 5km οι οποίοι είναι επίσημα πιστοποιημένοι από την IAAF και την AIMS ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 1000m για τα μικρά παιδιά.Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, φέρει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ. Στους αγώνες εκτιμάται ότι θα λάβουν μέρος περισσότεροι από χίλιοι δρομείς κάθε ηλικίας. Οι αγώνες απευθύνονται τόσο σε αθλητές υψηλού επιπέδου όσο κυρίως στους ελεύθερα ασκούμενους δημότες, τους ερασιτέχνες δρομείς και τη μαθητική νεολαία ενώ θα συμμετέχουν και πολλά μέλη συλλόγων δρομέων υγείας. Το 3ο ¨10άρι του Λαγκαδά¨ θα αποτελέσει μια σημαντική δρομική αθλητική εκδήλωση για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας με συμμετέχοντες αθλητές από όλη την Ελλάδα που εξελίσσεται πλέον σε θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, προάγοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών μέσω της άσκησης και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.runinlagadas.gr


Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου και παρουσίαση των χορηγών στο Δημαρχείο Λαγκαδά στις 13:00.


Run in Lagadas 21/10/2018 – Σας περιμένουμε όλους σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή για να ζήσουμε τη χαρά της άθλησης και του αγώνα.


Το 10άρι του Λαγκαδά

http://www.runinlagadas.gr - Facebook: RunInLagadas-Το δεκάρι του Λαγκαδά

info@runinlagadas.gr - ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23940 20841, FAX: 2394 22391

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΗΣ “Run In Lagadas” - “Το 10άρι του Λαγκαδά”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου πόλης με την επωνυμία  “Run in Lagadas” την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Λαγκαδά που διοργανώθηκαν από τον Γυμναστικό Σύλλογο και τον Δήμο Λαγκαδά με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 

Περισσότεροι από 1000 δρομείς, δημότες του Δήμου Λαγκαδά αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας, ηλικίας από 2 έως 75 ετών γέμισαν τους δρόμους της πόλης λαμβάνοντας μέρος στα αγωνίσματα των 10km “To 10άρι του Λαγκαδά”, 5km και 1000 μέτρων.

Ο αγώνας του 1km πλημμύρισε από εκατοντάδες μικρούς δρομείς των δημοτικών σχολείων της περιοχής.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί δημότες του Δήμου Λαγκαδά και φίλοι του αθλητισμού ενώ τους τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος έλαβε και μέρος όπως και η βουλευτής κ. Κατερίνα Μάρκου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, επίσημοι χορηγοί του αγώνα, τεχνικοί σύμβουλοι και επίσημοι κριτές του ΣΕΓΑΣ κ.α.

Τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα των αγώνων για τα 5km και 10km έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.runinlagadas.gr στην οποία σύντομα θα διατίθεται και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο των αγώνων.

Συνέντευξη Τύπου για το 10άρι του Λαγκαδά

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) το “2ο Run in Lagadas” που περιλαμβάνει τον αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10km. με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο παράλληλοι αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 1χλμ.

Περισσότερα...

2ο Run in Lagadas - Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Το Run in Lagadas - o αγώνας που αγκαλιάστηκε από όλους τους Λαγκαδιανούς φιλοδοξεί για δεύτερη χρονιά να κάνει γνωστό τον Λαγκαδά και την ιστορία του προβάλλοντας τις αξίες της άθλησης και του αγωνιστικού αθλητισμού.

Διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Λαγκαδά σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) και περιλαμβάνει τον αγώνα 10km με την επωνυμία "το 10άρι του Λαγκαδά" και τον αγώνα 5km οι οποίοι είναι επίσημα πιστοποιημένοι από την IAAF και την AIMS ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 1000m για τα μικρά παιδιά.

Περισσότερα...

Run in Lagadas - Ο αγώνας που αγκαλιάστηκε από τους Λαγκαδιανούς γίνεται ακόμη καλύτερος

Run in Lagadas - Ο αγώνας που αγκαλιάστηκε από τους Λαγκαδιανούς γίνεται ακόμη καλύτερος.

 

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Run in Lagadas το 2016 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην επίσημη μέτρηση των διαδρομών των 5 και 10km.

Έτσι την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκε η μέτρηση από τον κ. Γεώργιο Δούση πιστοποιημένο μετρητή της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και της AIMS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μαραθωνίων και Υπερμαραθωνίων).

Ο αγώνας που αγκαλιάστηκε από τους Λαγκαδιανούς γίνεται ακόμη καλύτερος, φιλοδοξεί να κάνει ακόμη πιο γνωστό τον τόπο μας και την ιστορία του μέσα από προδιαγραφές που του αρμόζουν και ταυτόχρονα να κινηθεί με εξωστρέφεια προβάλλοντας τις αξίες της Άθλησης και του Αγωνιστικού Αθλητισμού.

Περισσότερα...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ