•  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 23940 20841

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΗΣ “Run In Lagadas” - “Το 10άρι του Λαγκαδά”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου πόλης με την επωνυμία  “Run in Lagadas” την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Λαγκαδά που διοργανώθηκαν από τον Γυμναστικό Σύλλογο και τον Δήμο Λαγκαδά με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 

Περισσότεροι από 1000 δρομείς, δημότες του Δήμου Λαγκαδά αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας, ηλικίας από 2 έως 75 ετών γέμισαν τους δρόμους της πόλης λαμβάνοντας μέρος στα αγωνίσματα των 10km “To 10άρι του Λαγκαδά”, 5km και 1000 μέτρων.

Ο αγώνας του 1km πλημμύρισε από εκατοντάδες μικρούς δρομείς των δημοτικών σχολείων της περιοχής.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί δημότες του Δήμου Λαγκαδά και φίλοι του αθλητισμού ενώ τους τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος έλαβε και μέρος όπως και η βουλευτής κ. Κατερίνα Μάρκου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, επίσημοι χορηγοί του αγώνα, τεχνικοί σύμβουλοι και επίσημοι κριτές του ΣΕΓΑΣ κ.α.

Τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα των αγώνων για τα 5km και 10km έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.runinlagadas.gr στην οποία σύντομα θα διατίθεται και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο των αγώνων.

Συνέντευξη Τύπου για το 10άρι του Λαγκαδά

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) το “2ο Run in Lagadas” που περιλαμβάνει τον αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10km. με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο παράλληλοι αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 1χλμ.

Περισσότερα...

2ο Run in Lagadas - Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Το Run in Lagadas - o αγώνας που αγκαλιάστηκε από όλους τους Λαγκαδιανούς φιλοδοξεί για δεύτερη χρονιά να κάνει γνωστό τον Λαγκαδά και την ιστορία του προβάλλοντας τις αξίες της άθλησης και του αγωνιστικού αθλητισμού.

Διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Λαγκαδά σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) και περιλαμβάνει τον αγώνα 10km με την επωνυμία "το 10άρι του Λαγκαδά" και τον αγώνα 5km οι οποίοι είναι επίσημα πιστοποιημένοι από την IAAF και την AIMS ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 1000m για τα μικρά παιδιά.

Περισσότερα...

Run in Lagadas - Ο αγώνας που αγκαλιάστηκε από τους Λαγκαδιανούς γίνεται ακόμη καλύτερος

Run in Lagadas - Ο αγώνας που αγκαλιάστηκε από τους Λαγκαδιανούς γίνεται ακόμη καλύτερος.

 

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Run in Lagadas το 2016 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην επίσημη μέτρηση των διαδρομών των 5 και 10km.

Έτσι την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκε η μέτρηση από τον κ. Γεώργιο Δούση πιστοποιημένο μετρητή της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και της AIMS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μαραθωνίων και Υπερμαραθωνίων).

Ο αγώνας που αγκαλιάστηκε από τους Λαγκαδιανούς γίνεται ακόμη καλύτερος, φιλοδοξεί να κάνει ακόμη πιο γνωστό τον τόπο μας και την ιστορία του μέσα από προδιαγραφές που του αρμόζουν και ταυτόχρονα να κινηθεί με εξωστρέφεια προβάλλοντας τις αξίες της Άθλησης και του Αγωνιστικού Αθλητισμού.

Περισσότερα...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ